Home / archiefcentraal / verrassend concert kunst na arbeid

verrassend concert kunst na arbeid

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Lemele kan terugkijken op een druk bezocht en geslaagd concert. Op 5 april heeft KNA de muziekliefhebbers uit Lemele en omgeving weer verrast met een gevarieerd programma.

Het orkest onder leiding van G. Wagenaar bracht een afwisselend programma ten gehore met veel bekende hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Na de pauze betrad de drumband het podium onder leiding van M. van der Veen met onder andere bekende Samba, Reggae en Motown ritmes. Een optreden dat bij alle aanwezigen in Zaal Dijk erg in de smaak viel. Ook werd er speciaal aandacht besteed aan de jeugdleden die met het orkest en de drumband meespeelden. Zij mochten tevens een eigen optreden verzorgen binnen het programma.

Voor de jeugdige aanwezigen was er gedurende het concert een leuke quiz om zo hun muziekkennis te verreiken. Daarnaast zijn een tweetal leden gehuldigd. Wendy Scholten en Ellenoor van der Veen ontvingen de bronzen insigne, beide zijn 12,5 jaar trouw lid van de plaatselijke muziekvereniging.

Voorzitter A. Stirtjan prees hun inzet voor de vereniging op verschillende vlakken. Aan het eind van het concert gaf de dirigent van het orkest de toeschouwers nog één belangrijke boodschap mee: als Lemele haar muziekvereniging graag wil behouden, is het van essentieel belang dat er weer nieuwe orkestleden instromen! Dhr. Wagenaar deed hierbij ook een nadrukkelijk verzoek aan de oud-leden van KNA om het orkest of de drumband te ondersteunen. Het concert werd afgesloten met het nummer waarbij het orkest ondersteund werd door vier zangers en een gitarist, wat resulteerde in een staande ovatie van het publiek.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.