veel “tweets” tijdens bos en weide tocht

Vanuit restaurant “Madrid” vertrokken zij om een afstand van 5, 10, 15, 20, 30 of 40 kilometer te wandelen. Zaterdag waren er al ruim 600 wandelaars te begroeten die de tocht volbrachten onder een stralend zonnetje. Het mooie weer lokte ook zondagmorgen weer veel lopers naar buiten om te gaan genieten van het afwisselend landschap van weide, bossen, landgoederen rond Dalfsen en Hoonhorst.

Er waren veel bospaden opgenomen in de routes, waar het heerlijk genieten was van de ontluikende natuur en men kon luisteren naar de vele “tweets” van de vogels in de bomen.

Op zondag ontbrak zelfs het “Hollands” regenbuitje niet, maar verder was het prachtig weer om te wandelen. De deelnemers hadden dan ook veel lof over de goed bepijlde routes die met zorg waren uitgezet.

Nu de loting voor de vierdaagse van Nijmegen is geweest, kunnen de 46.000 deelnemers weer beginnen met oefenen, dit en het mooie weer maakten dat er veel inschrijvingen waren voor de langere afstanden..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.