vacatures vrijwilligerspunt dalfsennieuwleusen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers. De vacatures van deze week:

Zorgboerderij Ruitenveen zoekt vrijwilliger(s) voor vervoer cliënt op maandag en/of vrijdag. Tijdstip: ’s morgens en eind van de middag 1 uur. Contactpersoon: Inge Visscher, 0529-482342, zorgboerderijhetruitenveen@kpnplanet.nl

Veilig Verkeer Nederland zoekt een secretaris voor het bestuur. Contactpersoon: J. Dijkhof, 0529-432611, jdijkhof@planet.nl

Voor verdere informatie kun je terecht bij de organisatie of Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen.

Spreekuur Dalfsen: dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 tot 14.30 uur, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen. Spreekuur Nieuwleusen: donderdagochtend 10.00 tot 11.00 uur in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen. www.vrijwilligerswerkdalfsen.nl