Home / archiefcentraal / vacatures bij vrijwilligerspunt

vacatures bij vrijwilligerspunt

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers.

De vacatures van deze week:

Landstede TOA is met spoed op zoek naar een 0nderwijsassistent(e) voor lessen Nederlands NT2 op woensdagochtend in het Beatrixgebouw aan de Ruitenborghstraat in Dalfsen. Contactpersoon is mevrouw J. Enoch: jenoch@landstede.nl .

Leerwerkcentrum Vechtdal Philadelphia zoekt een timmerman op de houtafdeling van het leercentrum een ‘Crea-medewerker/ster’ voor het begeleiden van activiteiten, een medewerker kaarsenmakerij van het leercentrum en een invalchauffeur. Contactpersoon is mevrouw A. van der Beek: 0529-43512 of a.vanderbeek@philadelphia.nl .

Voor verdere informatie kun je terecht bij de organisatie of Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen.

Spreekuur Dalfsen: dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 tot 14.30 uur, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen. Spreekuur Nieuwleusen: donderdagochtend 10 tot 11 uur in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen. www.vrijwilligerswerkdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.