united racing rijdt goed mee in wk superpsport

Eindelijk mag hij zijn kunsten vertonen tussen de grote jongens. Kevin van Leuven van het United racing team uit het vechtdal kijkt zijn ogen uit tijdens zijn eerste echte race van dit jaar.

Een leuk begin van het race seizoen, met een wildcard deelnemen aan het WK supersport in Nederland. De trainingen verliepen niet helemaal naar wens,maar in de laatste ronde kon de tijd nog enigszins aangescherpt worden in 1.40.920, goed voor een 22 startplaats.

In de race was het constant stuivertje wisselen in een groep van vier voor plaats 20. Na veel ronden van close racing werd hij afgevlagd als twintigste. De wild card rijder hield zich goed tussen het internationale geweld.

“Het was flink knokken, ik heb een hoop geleerd, om voorin mee te rijden kom ik met mijn ONK fiets wel iets tekort in het internationale geweld. Op sturen doe ik niets voor ze onder maar het was wel vermoeiend om de gaten telkens dicht te rijden. We hebben laten zien dat we voor het Nederlands kampioenschap mee kunnen strijden, maar in dit internationale geweld vallen we niet op. Mooi debuut voor dit nieuwe team om ons voor volle tribunes te presenteren, een superweekend.” glimlacht de united coureur die nu al uitziet naar de eerste race in het ONK op het circuit van Hengelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.