Home / archiefcentraal / unicef nieuwleusen gaat de markt op

unicef nieuwleusen gaat de markt op

Werkgroep Unicef Nieuwleusen staat zaterdagmorgen 20 april bij goed weer op de markt in Nieuwleusen-Zuid. Er worden kaarten en andere artikelen verkocht. Met elke kaart en elk cadeau dat je koopt, ondersteun je het werk van UNICEF voor kinderen.

Daardoor kan UNICEF kinderen vaccineren, voorzien van voedselhulp, schoon drinkwater, onderwijs, onderdak en noodvoorzieningen. Dit doet UNICEF wereldwijd in zo’n 150 landen. Met maar één doel; betere levensomstandigheden en toekomstmogelijkheden voor alle kinderen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.