Home / archiefcentraal / twee fietsen voor thuiszorgteam avondlicht

twee fietsen voor thuiszorgteam avondlicht

Alex Slot opent binnenkort zijn tweede fietsenzaak aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Als mooie binnenkomer in het dorp Dedemsvaart heeft Alex Slot twee splinternieuwe opoefietsen geschonken aan het thuiszorgteam van locatie Avondlicht, onderdeel van de Baalderborg Groep.

Op 28 maart werden de twee glimmende fietsen overhandigd aan Tessa Bouwhuis en Christa Bakker, twee verpleegkundigen van het Avondlicht thuiszorgteam. Alex werd met een bloemetje bedankt voor zijn gulle gift.

De medewerkers van het thuiszorgteam bezoeken hun klanten in die in de buurt wonen van locatie Avondlicht met de fiets. Als de klant verder weg woont, gaan de medewerkers met de auto. De twee oude fietsen waren na vele kilometers echt aan vervanging toe. Gelukkig was Alex Slot bereid om bij te springen. Als er een kleine reparatie moet plaatsvinden dan zullen de medewerkers van het thuiszorgteam Alex zeker weten te vinden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.