trein rijdt dalfsen voorbij

De trein richting Zwolle die vanmorgen om 8.01 uur in Dalfsen had moeten stoppen is doorgereden. De machinist van Arriva besloot niet te stoppen in Dalfsen omdat er al te veel mensen in de trein zaten. Reizigers die uit moesten stappen in Dalfsen werden zo gedwongen naar Zwolle te reizen. De machinist riep om dat hij in Zwolle direct weer terug zou rijden naar Dalfsen zodat reizigers die naar Dalfsen moesten alsnog konden uitstappen.

In Dalfsen reed de trein langzaam langs het station. De reizigers op het station van Dalfsen wisten van niks. Ze begonnen te lopen en dachten dat de trein gewoon ver door reed. De trein stopte een paar meter na het station en reed verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.