Home / archiefcentraal / top coureurs bij de pitstopdag op 20 april

top coureurs bij de pitstopdag op 20 april

Naast al het nieuws op het gebied van motoren zullen ook de coureurs van het Ten Kate PATA Honda racingteam aanwezig zijn. Het is een show- en spektakeldag, waar de bezoeker een kijkje kan nemen in de keuken van een raceteam. De motoren staan te blinken en ook de enorme trucks van team kunnen bekeken worden.

De snelle coureurs lopen ook op het terrein rond, zo kan er een praatje gemaakt worden met Superbike coureurs Jonathan Rea en Leon Haslam. Ook de rijders in het World Supersport Loreno Zanetti en onze nationale trots Michael van der Mark zullen aanwezig zijn. Michael van der Mark die afgelopen weekend zijn goede rijden in het World Supersport weer beloond zag worden met een tweede plaats.

Het spektakel komt van de diverse stuntteams, met wheelies, stops, en burnouts. Diverse classic racers zullen een voorstelling geven. De “Wall of Death” van Henny Kroeze, Nederlands spectaculaire steile wandspecialist, kan op zo’n dag ook niet ontbreken. Hij zal met zijn team weer halsbrekende toeren uithalen op de steile wand. Diverse classic racers zullen een voorstelling geven, kortom voor elk wat wils op het gebied van de motorsport.

De nieuwste trends op het gebied van de motormode zullen worden geshowd. Wil je graag eens als “grid girl”” op de grid staan in Assen naast Nederlander Michael van der Mark op 28 april, dan kun je nog meedoen aan de grid girl verkiezing. Voor de kinderen zijn er ook diverse spelattributen aanwezig.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.