Home / archiefcentraal / titel eierengooien prooi voor vader en zoon

titel eierengooien prooi voor vader en zoon

Bij ’t Witte Peerd in Nieuwleusen hebben vader en zoon Wieko en Kerwin van der Hoek het traditionele eierengooien gewonnen. Met een afstand van 40,80 meter bleven zij de concurrentie ruim voor. Gerald de Boer en Ad Wesseling werden met 35,40 meter tweede en het duo Rick Bredewold en Christian Roo completeerde met 32,30 meter het podium. 38 teams deden mee. Het record van 55 meter van Gerald en Harold de Boer uit 2008 bleef ruimschoots in stand.

Bij de jeugd tot en met 14 jaar schreven zicht 22 koppels in en in die categorie wisten Thom Schuurman en Twan Klein het ei over een afstand van 23,60 meter te gooien en te vangen. Ondanks het koude weer was het druk en gezellig, hoewel veel bezoekers hun heil binnen zochten. De nieuwe grote zaal van ’t Witte Peerd was bomvol.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.