Home / archiefcentraal / tegelhuys opent deuren in ommen

tegelhuys opent deuren in ommen

Over enkele dagen opent Tegelhuys Ommen haar deuren aan de Strangeweg 24 in Ommen. Bij binnenkomst van de showroom valt gelijk de ruime keuze aan wand- en vloertegels op.

Kennis, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn volgens eigenaar Piet Velzel belangrijke onderscheidende kenmerken. “Door jarenlange ervaring in de wereld van tegels weten wij waar we over praten.” In het verleden was Velzel werkzaam op veel verschillende vlakken met tegels. Zo heeft hij consumenten, bouwbedrijven, tegelzetters, architecten, detaillisten en projectontwikkelaars geadviseerd op het gebied van tegels. “Een speciaalzaak hoeft zeker niet duurder te zijn dan een bouwmarkt of een tegelhal met pallets vol tegels. Tegelhuys Ommen heeft tegels voor ieder budget.”

Het verschil hoopt Velzel te maken door met de klant mee te denken in de keuzes die gemaakt moeten worden. En natuurlijk mag een lekker kopje koffie niet ontbreken. “Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

“Het is interessant om door de jaren heen te zien hoe tegels veranderen. Voorheen waren vloertegels van 30×30 centimeter gangbaar, nu vooral 60×60. Tegenwoordig worden er vaak vloertegels geplaatst op de wand. Zowel qua formaat als design zal Tegelhuys Ommen de nieuwste trends blijven volgen. De laatste tijd wordt er steeds vaker gekozen voor tegels die de uitstraling hebben van houten vloeren. Niet van echt te onderscheiden.”

Tegels zijn zowel praktisch als decoratief. Tegels zijn makkelijk schoon te houden. Daarom worden ze veelal op plekken gebruikt waar hygiëne erg belangrijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toilet, badkamer of keuken. Ook in combinatie met vloerverwarming zijn tegels uiterst geschikt. Door het materiaal wordt de warmte van de vloerverwarming op een snelle manier doorgegeven aan de tegels. Tegels kunnen ook erg decoratief zijn – in bijvoorbeeld de woonkamer zijn het echte sfeerbepalers. Niet alleen de basistegel maar ook keramische plinten en decoratieve mozaïeken zorgen voor een mooi eindresultaat.

Naast tegels zal het assortiment bestaan uit vloerverwarming, lijm en voegmaterialen, afwerkprofielen en onderhoudsproducten. Tegelhuys Ommen houdt de hele maand mei een openingsactie. Het bedrijf zal van dinsdag tot en met zaterdag geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur, met op vrijdag koopavond tot 21.00 uur. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om op afspraak de showroom te bezoeken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.