Home / archiefcentraal / student houdt enquete over de vecht

student houdt enquete over de vecht

Studente Irma Dunnewind onderzoekt tot 23 april wat de inwoners graag zien op de Vecht, met betrekking tot recreatie. Dunnewind studeert Vrijetijdsmanagement aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden, en via haar eindstage-adres Vechtdal Marketing is ze tot het onderzoek gekomen.

Onderzoek

Het gehele onderzoek omvat een opzet voor de gebiedsregisseur van Vechtdal Marketing voor productontwikkeling op en om de Overijsselse Vecht. Binnen het onderzoek vindt de studente het belangrijk om de mening van de inwoners van het Vechtdal mee te nemen. Door middel van een enquête wordt achterhaald hoe men de huidige recreatiemogelijkheden waardeert, welke ontwikkelingsmogelijkheden men hier zien voor recreatie en met welke ontwikkelingen men het niet eens zou zijn. De resultaten worden overhandigd aan de gebiedsregisseur van Vechtdal Marketing.

Status

Via social media zijn er al meer dan 200 reacties binnen, maar om een betrouwbare conclusie te kunnen trekken zijn er nog wel 200 nodig. De Ommenaren zijn met 70 procent de fanatieksten. Het onderzoek wil de mening van de inwoners van het Vechtdal en niet alleen die van de Ommenaren, wat vinden de Dalfsenaren en Hardenbergers? Dus zou jij Dunnewind willen helpen en laten weten hoe jij de Vecht wil zien? Vul dan deze enquête in: http://www.shrtlnk.nl/xiWFl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.