spektakel bij brandweerwedstrijden

De brandweer hield zaterdag provinciale wedstrijden in Ommen. Brandweerkorpsen uit heel Overijssel namen het tegen elkaar op.

Op twee plekken werden de korpsen getest in verschillende situaties. Zo was er rookvorming in gebouw De Werf, waarbij water van elders moest komen en perslucht gebruikt moest worden. Ook bij de bedrijfshal van Pacton was een situatie uitgezet, waarbij een zogenaamde inbreker betrokken was. Een inbreker wilde assen van opleggers stelen en kwam bekneld onder een as. De politie was hem al op het spoor en vloog op het terrein bij Pacton uit de bocht tegen een oplegger. De brandweer diende in deze situatie zo goed mogelijk te handelen.

Fotograaf Bernard Jans was voor aanwezig en maakte een leuke reportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.