Home / archiefcentraal / rene pettinga keepercoach jvc dedemsvaart

rene pettinga keepercoach jvc dedemsvaart

Het seizoen 2012-2013 is nog in volle gang, maar bij JVC Dedemsvaart – de gezamenlijke jeugdafdeling van SV Dedemsvaart en SCD ’83 – is door technisch coördinator Peter ten Katen al de basis gelegd voor het komende seizoen. Zaterdagmorgen werden de bereikte overeenkomsten met hoofd jeugdopleidingen Asse Klein, de nieuw keepercoach en de diverse jeugdtrainers bekrachtigd door de handtekeningen van de betrokkenen en voorzitter Harry Jonker.

De volgende jeugdtrainers zijn gecontracteerd: Sander de Boer (A1), Helmich Kisjes en Stoffer Vos (B1), Tonny Hulleman, John Hofman & Dilan van Bree (C1) en Kevin Roozendal en Marco Ooms (D1). “Voor de lagere teams zijn de posities ook al weer grotendeels ingevuld”, aldus Ten Katen. De overeenkomsten met de trainers voor de dames en de E- en F- pupillen zijn nog niet helemaal afgerond.

Keepercoach

Nieuw in de technische staf van JVC Dedemsvaart is de 29-jarige keepercoach René Pettinga. Zijn voetbalopleiding genoot hij bij WVV in Winschoten. Bij die vereniging doorliep hij de jeugd en keepte hij in het eerste elftal. Op dit moment is Pettinga keeperstrainer van de C-junioren bij WVF in Zwolle. Bij JVC Dedemsvaart wordt hij coördinator van alle jeugdkeepers en gaat hij zich in het bijzonder richten op de keepers van de C tot en met de A-junioren. “Wij gaan er alles aan doen om de keepers van JVC Dedemsvaart beter te maken. Wij willen op dit punt een kwaliteitslag maken”, aldus een enthousiaste Pettinga.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.