recepten op nieuwe app deleukstetaartenshop

Ben je ook zo benieuwd hoe je zelf de mooiste en lekkerste taarten, cupcakes en koekjes kunt maken? Bij Deleukstetaartenshop in Ommen kun je eenvoudig inspiratie krijgen door de compleet nieuwe iPad-app te gebruiken.

Op de app staan bijna honderd heerlijke recepten, onderverdeeld in de categorieën cake pops, chocolade, cupcakes, koekjes, muffins, taart en meer zoets. Van ieder recept, die alle door Deleukstetaartenshop zelf zijn ontwikkeld, kun je een uitgebreide werkomschrijving bekijken en in een oogopslag zien welke producten er nodig zijn om het recept te bereiden.

Bovendien kun je ieder recept eenvoudig mailen, zodat je het thuis nog eens op je gemak kunt bekijken. De recepten zijn onderverdeeld in verschillende niveaus, zodat er voor zowel beginners als gevorderden een ruime keuze is. Behalve het bekijken van recepten, kun je op de compleet nieuwe iPad-app ook andere interessante onderwerpen bekijken, zoals het nieuwe assortiment en de actuele aanbiedingen.

Uiteraard kun je voor advies en inspiratie ook uitstekend terecht bij de medewerk(st)ers van Deleukstetaartenshop Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.