Home / archiefcentraal / pucks leukste winkel van overijssel

pucks leukste winkel van overijssel

Pucks mag zich een jaar lang Leukste Winkel van Overijssel noemen.

Maar liefst 415 gemeentes uit heel Nederland deden mee aan deze verkiezing. Vanaf december vorig konden klanten stemmen op de deelnemende winkels, daarnaast konden ze ook een waardering uitbrengen aan de hand van een rapportcijfer. Dat ging bijvoorbeeld over de sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding en de persoonlijke service. “We kregen een rapportcijfer van ruim een achtenhalf”, zegt Gerda Louw. “Dat is toch een fantastisch compliment van onze klanten. En dan ook nog ruim 1300 mensen die vinden dat we de leukste winkel hebben in onze provincie hebben. Die waardering van onze klanten, dat is voor ons de allermooiste prijs.”

De verkiezing startte eind december. Tot eind februari kon er gestemd worden voor de nominatie per gemeente. Dat was een spannende tijd, herinnert Gerda Louw zich.” Bij de gemeenteverkiezing stonden we heel lang op de derde plaats, het was echt heel spannend. Toch werden we eerste. “ Ook bij de provinciale verkiezingen waarbij men in februari kon stemmen was het tot het einde toe spannend en voelden ze de hete adem van hun concurrenten in de nek. “Maar ook dat pakte gunstig uit”, lacht Louw.

De organisatie deelde een compliment uit aan verschillende initiatieven die de afzonderlijke winnaars namen. “Dat moeten we ook wel doen”, legt Klaasjan Louw uit. “De detailhandel staat op het ogenblik enorm onder druk. Dit soort initiatieven wordt dan ook omarmd door afzonderlijke ondernemers. Je ziet dat kleine, gespecialiseerde winkels die niet aangesloten zijn bij grote ketens ondanks deze economisch moeilijke tijden zich toch echt kunnen onderscheiden.”

Pucks is gespecialiseerd in baby- en kinderkleding van verschillende hedendaagse trendy merken en heeft sinds 2005 een winkel in een historisch pand in het centrum van Dalfsen. Een team van vijf enthousiaste medewerksters voorziet hun klanten er dagelijks van een persoonlijk, professioneel en deskundig advies. Daarnaast heeft Pucks een webshop, www.pucksonline.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.