Home / archiefcentraal / provinciaal kampioenschap volleybal in ommen

provinciaal kampioenschap volleybal in ommen

Woensdag 17 april vormt sporthal de Carrousel in Ommen het sportieve strijdtoneel voor de provinciale kampioenschappen volleybal voor kinderen van basisscholen uit de provincie Overijssel. Ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan heeft volleybalvereniging VOLCO uit Ommen de organisatie van deze kampioenschappen toegewezen gekregen door de NeVoBo.

De winnaars van de verschillende lokale toernooien mogen uitkomen op de provinciale kampioenschappen School Moves Volley. Wanneer er voldoende ruimte is, maken ook de nummers 2 en 3 kans op plaatsing voor het toernooi. In elke provincie wordt tijdens het provinciaal kampioenschap per niveau gestreden om de titel: ‘Beste School Moves Volley-team van de Provincie’.

Nadat Volco in maart het succesvolle schoolvolleybalkampioenschap voor de basisscholen in de gemeente Ommen heeft georganiseerd, gaat de jubilerende club op herhaling op woensdag 17 april met de organisatie van het kampioenschap van de provincie Overijssel. Een mooie gelegenheid om de Ommer kampioen, de Guido de Brès, nogmaals in actie te zien en wie weet ook de nummers 2 en 3, respectievelijk De Dennenkamp en Het Palet . Wie de teams wil aanmoedigen is woensdag 17 april vanaf 14.00 uur van harte welkom in sporthal de Carrousel te Ommen. Het toernooi duurt tot 17.30 uur.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.