pregers ontroert bij kick off vechtdalconcert

Maandagavond was de Kick Off voor het VechtdalConcert. Dit concert, dat al jaren wordt georganiseerd door de Rotary Ommen Dedemsvaart, beleeft dit jaar alweer haar zesde editie. Het vindt plaats op 8 juni.

“Om de aftrap van het concert extra aandacht te geven, hebben we ook dit jaar een Kick Off georganiseerd,” aldus Aline Hofstee namens het organiserende comité. “Het is mooi om op een avond als deze het gekozen goede doel goed te kunnen toelichten. Daarnaast is het natuurlijk genieten geblazen omdat we ook vanavond weer een van de artiesten, Gitty Pregers, bereid hebben gevonden een intiem miniconcert te geven. Vooral tijdens het nummer ‘Inspiratie’, hadden alle aanwezigen kippenvel!”

Het goede doel dat dit jaar is gekozen is de ‘Home of Hope and Dreams’ in Uganda, dat onder de bezielende leiding staat van Gini Pullen, afkomstig uit Collendoorn. “We kiezen ieder jaar een goed doel dat te maken heeft met kinderen. De keuze voor Home of Hope and Dreams was dit jaar snel gemaakt, want de Stichting houdt zich bezig met liefdevolle zorg voor kinderen die het écht nodig hebben”, aldus Henri Sikkens.

Tineke Bakker is ontzettend blij met de steun die ze krijgt van het Vechtdalconcert. “We zijn bezig met de bouw van een nieuw weeshuis waar we nog meer kinderen kunnen opvangen, dus alle bijdragen zijn ontzettend welkom en komen rechtstreeks ten goede aan de kinderen in Uganda”.

Het concert wordt dit jaar gehouden in Theater de Voorveghter in Hardenberg en kent een programma met grote musicalhits. “We zijn natuurlijk erg blij met de komst van Gitty Pregers die nummers uit de Lion King gaat zingen, maar we mogen ook Ernst Daniel Smit, Tony Neef, Joke de Kruijff en Abke Bruins verwelkomen” vertelt Aline Hofstee. “Maar het wordt echt bijzonder doordat we ook veel jong talent naar Hardenberg halen. Dit zijn de sterren van nu maar ook zeer zeker de sterren van de toekomst”.

Kaarten zijn vanaf dinsdag 23 april verkrijgbaar voor 40 euro bij Drogisterij Wermink in Ommen, Barnard Juweliers in Hardenberg en de Read Shop in Nieuwleusen. “Maar ook via de website www.vechtdalconcert.nl zijn de kaarten te bestellen”, sluit Henri Sikkens af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.