pec zwolle verliest van fc utrecht

PEC Zwolle heeft zondag met 1-2 FC Utrecht verloren. Daardoor is de ploeg van Art Langeler nog niet zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie.

Al na twee minuten voetbal kwam Utrecht op voorsprong. Asare tekende voor de vroege openingstreffer. Amper vijftien miunuten later scoorde Broerse uit een chaotische situatie de gelijkmaker. Na rust kwamen de bezoekers weer op voorsprong. Pappot werkte de 1-2 binnen.

De tegengoal zorgde voor aanvallender voetbal van PEC. Invaller Gravenbeek (Avdic viel geblesseerd uit) schoot op de lat. Ook Pluim, Broerse en Mokhtar kregen kansen, maar verzuimden de gelijkmaker ook daadwerkelijk te scoren.

Omdat Roda JC zaterdag van RKC won, is PEC Zwolle nog zeker van lijfsbehoud. De ploeg heeft nog één punt nodig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.