Home / archiefcentraal / paasbrodenactie gymnastiek groot succes

paasbrodenactie gymnastiek groot succes

De jeugdleden van de gymnastiek van SV Dalfsen zijn de afgelopen weken weer druk bezig geweest met het verkopen van paasbroden. Hiervoor gingen de jonge talenten langs de Dalfserse deuren, om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor hun vereniging. Ook dit jaar was het weer een groot succes, in totaal werden er maar liefst 308 broden verkocht.

Vrijdagmiddag werden de topverkopers in het zonnetje gezet bij Bakkerij van der Most, sponsor van de gymnastiekvereniging. Grote winnaar van de actie was Nadia Leeuwenkuyl, zij verkocht 32 paasbroden. Tweede werd Linda Spijker met 27 broden. Ten slotte ook een eervolle vermelding voor de pas 6-jarige Lilien Baracskai. Zij eindigde met vijftien verkochte broden op de derde plaats, een prestatie om trots op te zijn!

De top-3 ontving, namens Bakkerij van der Most, een cadeautje uit handen van Brigitte. De gymnastiek wil alle verkopers bedanken voor hun inzet, evenals Bakkerij van der Most voor de medewerking aan de actie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.