Home / archiefcentraal / ozc moet oppassen

ozc moet oppassen

In de tweede klasse H kan het in het onderste gedeelte nog alle kanten op. OZC bewees zich zelf een slechte dienst door tegen de nummer laatst Oranje Nassau met 4-0 te verliezen. Han Hanekamp wil deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten.

“We begonnen heel slecht. Zij hebben dan het geluk dat er een corner precies voor de voeten valt van de nummer drie. Die haalt de slof aan van 35 meter en die vliegt er gewoon boven in de hoek in. Een wereld goal, maar die maakt hij nooit weer. Wij kwamen niet in ons spel en dat was een verdienste van hun”.

OZC heeft nu 26 punten maar het gat met nummer 12 Dieren is maar vier punten en de nummer 11 DZC’68 is maar twee punten. Dus de Ommenaren moeten niet verder afzakken. Vorig jaar hadden ze 28 punten en dat was niet genoeg. Nog zes wedstrijden (OZC nog 7). Dus het blijft spannend.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.