opvallend oranje item bij grammofoonmuseum

Het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen heeft een nieuw item in haar collectie. “Het zou niet misstaan op Koninginnedag”, vertelt Jelle Bos, eigenaar van het museum. Hij wil het daarom in bruikleen geven om de feestvreugde op 30 april nog te verhogen.

Het is een set van grote Oranje bollen die licht en geluid geven, in combinatie met een radio- en cassettespeler. De beide bollen moeten los van elkaar op het elektriciteitsnet worden aangesloten om hun licht te laten schijnen. De luidsprekers zitten aan de onderkant, maar omdat de luidsprekers draaibaar zijn, kun je ze naar eigen voorkeur opstellen. De radio- en cassettespeler is een los onderdeel van de set.

“Het kan mooi dienst doen bij bedrijven of instellingen die op Koninginnedag publiek over de vloer krijgen”, zo stelt Bos zich voor. Geld hoeft Bos er niet voor te hebben. Hij geeft de set graag in bruikleen en stelt alleen de voorwaarde dat het verzekerd wordt.

Voor meer informatie kun je bellen met Jelle Bos, telefoon 0529-483315, of kijken op www.grammofoonmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.