open huis bij kinderdagverblijf t hummelhof

Ouders die een veilige, warme en professionele kinderopvang voor hun kind zoeken, doen er goed aan zich te verdiepen in de mogelijkheden. Om hen de gelegenheid te geven te zien hoe het er aan toe gaat op een gewone dag, houdt Kinderdagverblijf ’t Hummelhof in Nieuwleusen Open Huis. Op vrijdag 12 april kunnen belangstellenden van 10 tot 12 uur en van 15 tot 17 uur een kijkje nemen bij het reilen en zeilen van een groep. Leidinggevende en pedagogisch medewerksters staan klaar om alles toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Ouders die kinderopvang voor hun kinderen zoeken, gaan voor kwaliteit. Kinderdagverblijf ’t Hummelhof in Nieuwleusen maakt deel uit van Landstede Kinderopvang, en staat garant voor die kwaliteit. De professionele pedagogisch medewerkers werken met enthousiasme en passie en zorgen voor een veilige, warme omgeving waar de kinderen liefdevol worden opgevangen. Met het pedagogisch concept Reggio Emilia als uitgangspunt staat het kind centraal en krijgt het volop de gelegenheid de eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen, op de eigen, unieke manier. Natuurbeleving en sport en bewegen maken deel uit van de dagelijkse activiteiten. Voor de kinderen vanaf 3 jaar is er Peuterplus, met allerlei leuke, educatieve activiteiten.

Op vrijdag 12 april zijn belangstellenden van 10 tot 12 en van 15 tot 17 uur welkom om een kijkje te nemen bij een verticale groep, met kinderen van nul tot vier jaar. De leidinggevende geeft informatie over de algemene zaken en de manier van werken. De pedagogisch medewerksters laten samen met de kinderen zien hoe een gewone dag eruit zit en wat er allemaal voor leuke dingen gedaan worden. Van te voren aanmelden is niet nodig. Belangstellenden zijn van harte welkom bij Kinderdagverblijf ’t Hummelhof aan de Koningin Julianalaan 14 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.