Home / archiefcentraal / moeizame winst voor dommerdieck

moeizame winst voor dommerdieck

De eerste veldthuiswedstrijd van het eerste team van de korfballers van d’Ommerdieck werd moeizaam gewonnen. Tegenstander was Juventa uit Hardenberg. In de basis van d’Ommerdieck stond Carine van Dijken.

In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten veel kansen, waar uiteindelijk een doelpunt uit voortkwam. Na 0-1 achter verzilverde d’Ommerdieck twee strafworpen en kwam zo op voorsprong. 2-1.

Lang bleef deze score op het bord staan. Na de gelijkmaker van Juventa kwam d’Ommerdieck weer op voorsprong. Juventa wist weer gelijk en even later weer op voorsprong te komen. 3-4. Na de gelijkmaker van d’Ommerdieck vlak voor tijd, schoot Juventa weer raak. De rust ging in met één punt achterstand voor d’Ommerdieck 4-5.

Na rust duurde het wel 20 minuten voordat er werd gescoord. Beide teams kregen veel kansen, maar het lukte niet. Trainer Bert Schonewille had ondertussen Stefan van Veldhuizen gewisseld voor Gerald Kikkert en Miranda Huzen kwam, na een langdurige blessure, in het veld voor Nienke Rijkeboer. Agnes Krul maakte de gelijkmaker, waarna Miranda Huzen voor 6-5 zorgde. Een afstandsschot van Robert Batterink

vlak voor tijd zorgde voor een twee punten voorsprong. Maar Juventa gaf niet zo snel op en wist ook raak te schieten.

Eindstand 7-6.

Doelpuntenmakers: Agnes Krul 2x, Henri Kikkert 2x, Martin Alteveer, Miranda Huzen en Robert Batterink.

Zaterdag 13 april speelt d’Ommerdieck in de Krim om 14.00 uur tegen Centrum .

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.