lustrum het anker in lemelerveld

En daarom werd door directeur van Rosengaerde, Miep van Es, en huismeester van het Anker, Benny Meijer, een TV aan de bewoners van Het Anker overhandigd.

De heer Schipper vertelde dat Het Anker inmiddels zijn plek heeft gekregen binnen de gemeenschap Lemelerveld. Wat het nog extra feestelijk maakt is dat vijf bewoners al vanaf het begin in het Anker wonen. Hij dankte het team Zorg Thuis en van team Welzijn van Rosengaerde voor hun inzet en hun hart voor de zaak. Zij verdienen volgens hem een pluim voor het vele werk wat zij hebben verricht om Het Anker te maken wat het nu is.

Bionda Kromkamp, teammanager Zorg Thuis van Rosengaerde, noemt de duidelijke doelstelling die Rosengaerde heeft voor de toekomst: de zorg binnen het Anker verder uitbouwen en dit vooral op het welzijnsvlak. “We zoeken daar waar kan en nodig de samenwerking met lokale partijen en willen investeren in relaties en netwerken om elkaar zo te versterken en uit eindelijk het doel wat we allen nastreven te behalen: het welzijn van de ouderen in Lemelerveld te optimaliseren.”

De heer Antoon Sibelt van Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL) heeft een bijdrage aangeboden voor het opknappen van de ruimte in het Anker. Hij gaf verder uitleg over de oorsprong van het Anker , dat het in feite een initiatief was van de bevolking van Lemelerveld en dat er nu met de komst van de Brugstede twee voorzieningen voor ouderen zijn, zodat de ouderen van Lemelerveld in het dorp zelf “oud “ kunnen worden.

Tot slot hielde de voorzitter van de Raad van Toezicht Rosengaerde, Arend Tissingh, hield nog een toespraak waarin hij de medewerkers en cliënten feliciteerden met het jubileum en bracht de toast op Het Anker uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.