Home / archiefcentraal / kunstweekend komt er weer aan

kunstweekend komt er weer aan

weer een jaar lang aan het werk geweest en willen enthousiast hun nieuwe werk tonen. Op 49 kunstpunten kan men van 10 tot 17 uur kunst bekijken, genieten, een praatje maken met de kunstenaar, kunst kopen of gewoon de kunst afkijken.

Het thema van het weekend luidt ‘Water als kunst, kunst als water’. Diverse kunstpunten bouwen leuke evenementen of kunstwerken rondom dit thema. Voor groot en klein wordt het een inspirerend weekend. Zaterdagmorgen om 9.30 uur zullen de voorzitter Wim Flapper en wethouder Klaas Agricola officieel het weekend openen in de Westermolen. De kunstenaarsgroep de Kamerata, exposeert met foto’s in de Westermolen.

Op diverse plaatsen is de kleurrijke brochure van KunstomDalfsen te verkrijgen. Tijdens openingstijden van het oude postkantoor kunt u bij Carla Bohnert ook een exemplaar ophalen. Alles is ook te lezen op www.kunstomdalfsen.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.