koninginnedag gevierd op hoekstee in beerze

Op basisschool De Hoekstee in Beerzerveld is op maandag 8 april het project over de troonswisseling begonnen. Alle kinderen hebben op die dag het refrein van het koningslied geleerd.

De kinderen mogen tijdens het project zinnen bedenken om de coupletten te maken. In de groepen wordt er veel gewerkt over de troonswisseling. Er worden onder meer hoeden en sjerpen gemaakt, prinsen en prinsessen geschilderd en brieven voor Willem Alexander en Maxima gemaakt. Bij de ingang van de school staat een mooi kasteel, gemaakt door enkele vaders.

Op dinsdagavond 23 april is de afsluiting van het project. Ouders en andere familieleden mogen dan alle werkjes bekijken. Op het plein zal er een flashmop gehouden worden. Ook zal het koningslied gezongen worden.

Op vrijdag 26 april is er een koninklijk ontbijt. Daarna worden de Koningsspelen gespeeld. Zaterdag 27 april om 13.30 uur wordt er een versierde fietstocht door Beerzerveld georganiseerd. Vanaf 14.00 uur is er op het schoolplein een vrijmarkt met onder anderen Aart Schroefdraad en Bultje van de Beerze Bulten. Ook kun je oud-Hollandse spelletjes spelen, je laten schminken, op de foto met Willem Alexander en Maxima en nog veel meer. Iedereen is welkom. Meer informatie over het project kunt u bekijken op www.hoekstee.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.