in de grutte moole bestaat 25 jaar en viert feest

25 jaar geleden opende Gerna Dwars de deuren van het ruime, sfeervolle monumentale pand de Grutte Moole, in het hartje van Dalfsen. Nadat ze het vak geleerd had bij haar ouders in de schoenenzaak, is ze eerst de hele wereld overgevlogen als KLM-stewardess. “Veel gezien, veel beleefd, maar ik had een idee voor een mooie mode winkel in Dalfsen”, zegt Gerna, “Daarbij had ik inspiratie uit de hele wereld meegenomen.” Het idee werkte.

Persoonlijke aandacht

De Grutte Moole is na 25 jaar een begrip in de wijde omgeving geworden. Hoog gewaardeerd in Dalfsen, maar een groot deel van de klanten komt inmiddels ook van buiten Dalfsen. Die klantenkring groeit, want er is een groeiende behoefte aan iets anders dan het aanbod bij de bekende winkelformules. “Mijn klanten zoeken een eigen stijl, en persoonlijke aandacht.”

Vijf feestelijke Grutte Moole dagen

Het jubileum wordt gevierd met de Vijf feestelijke Grutte Moole dagen. Van dinsdag 23 april tot en met zaterdag 27 april staan er hapjes, heerlijke bubbels of goed glas wijn gereed. En bij aankoop krijgt elke klant een leuke verrassing. Een bezoekje is de moeite meer dan waard, want dit seizoen is de collectie extra kleurig, met extra veel ideeën.

De merken zijn onder andere Aldo Martin’s, Eroke, Mc Gregor, Rosner, Kyra & Ko, Osi femmes, Gil Bret, Tuzzi en Josephine & Co, Met altijd de handtekening van De Grutte Moole. Dat betekent stijlvolle mode die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

Grutte Moole

Prinsenstraat 35, 7721 AH Dalfsen

Telefoon:0529 432 646

www.gruttemoole.nl