Home / archiefcentraal / huldiging kampioenschap minis flash

huldiging kampioenschap minis flash

Voor aanvang van de wedstrijd Heren 1 van Flash op zaterdag werden de mini’s team 1, 3, 6 en 8 gehuldigd door voorzitter Tineke Meijerink vanwege hun kampioenschap.

Allereerst onder toeziend oog van veel publiek kregen de mini’s een warm onthaal in de sporthal in Nieuwleusen. Ze kwamen onder een daverend applaus de zaal binnen onder leiding van Heren 1. Iedereen die aan dit kampioenschap had meegewerkt werd bedankt. Er werden bloemen en medailles uitgereikt aan de kampioenen. En er werden veel foto’s genomen door trotse ouders en andere familieleden.

Bijzonder om te noemen is dat het miniteam 1, dit seizoen al eerder kampioen werd, namelijk in december 2012. Na afloop ging ieder miniteam nog apart op de foto en werd er patat gegeten in de kantine. Flash Nieuwleusen is trots op de kampioenen en feliciteert en bedankt hierbij ieder die hier aan mee heeft gewerkt.

Ook werd de Supporter van het seizoen 2012/2013 benoemd. Carlijn Knol werd genomineerd tot supporter van het jaar. Zij was afgelopen seizoen bij iedere wedstrijd van Heren 1 en Dames 1 vertegenwoordigd en kreeg hiervoor als dank een oorkonde uitgereikt door voorzitter Tineke Meijerink.

Als laatste waren er ook dankwoorden voor Nicolien de Vries. Zij is het afgelopen seizoen actief geweest bij Heren 1 als trainster en heeft te kennen te geven dat ze volgend seizoen niet meer bij Flash Nieuwleusen te zien zal zijn. Daarom nam Flash afscheid van haar en kreeg ze veel lovende woorden mee, zoals een “Deskundige trainster, waarvan wij veel leren, die ruimte biedt voor veel persoonlijke aandacht en veel humor bezit en daarentegen ook van gezelligheid houdt.” Kortom een persoon die gemist wordt bij de vereniging.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.