hoeve houtindustrie maakt alles op maat

“In 1990 zijn we begonnen met draaiwerk van kleine houtwaren.” Richard Hoeve van Hoeve Houtindustrie in Ommen vertelt over zijn bedrijf. “Zo hebben wij bij het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima de vlaggenstandaards geleverd waarvan de vlaggen speciaal gedrukt waren voor het huwelijk. De standaards met vlaggetjes werden verkocht in heel Nederland en de opbrengst was voor het nationaal huwelijksgeschenk van de Nederlandse bevolking aan het bruidspaar.”

Naast het kleine draaiwerk maakt Hoeve Houtindustrie onder meer tuinmeubelen, bloembakken, steigerhouten meubelen voor in huis, oppottafels, afvalbakken en picknicktafels.

Hoeve Houtindustrie maakt de meubelen op maat. “Dit kan bijvoorbeeld omdat mensen vaak nog een hoekje in de tuin over hebben, waar net geen standaard bloembak in past of het terras net te klein is voor een standaard tuinset of hoekbank.”

Zo is het mogelijk om naar de wens en het idee van de klant een mooi en netjes afgewerkt product te leveren. Ook de steigerhouten meubelen voor in huis maakt Hoeve Houtindustrie op maat.

“Wij leveren ook tuinmeubelen en interieurs voor bedrijven, horeca en evenementen.”

Naast de bedrijven, campings, kinderopvang en horeca in Ommen en omgeving heeft Hoeve Houtindustrie ook terrasmeubilair gemaakt voor een tennisvereniging in Culemborg en afvalbakken voor een vakantiepark in België. Ook maken ze complete inrichtingen van stapelbedden, kasten, en keukenblokken voor chalets op campings.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom. Op zaterdag 11 mei staat Hoeve Houtindustrie met een kleine greep uit het assortiment op de markt Tuin en Trend in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.