Home / archiefcentraal / grasbaanraces balkbrug mooi begin van het seizoen

grasbaanraces balkbrug mooi begin van het seizoen

In heel Balkbrug en omgeving waren op tweede paasdag de racende motoren weer te horen. Op het terrein aan de Molenweg gingen de Internationale Bouwbedrijf Beverwijk Grasbaanraces van start. De licht bevroren grasbaan werd, evenals de bezoekers, de gehele dag opgewarmd door een warm zonnetje. Door de aflasting van de grasbaanraces in Vries werd in Balkbrug het allereerste startschot van het grasbaanseizoen gegeven.

Na de keuring en de training werden rond 12.30 uur de Internationale Bouwbedrijf Beverwijk Grasbaanraces officieel geopend door bestuursvoorzitter Henk Boertien en wethouder Douwe Prinsse. Om 13.00 uur verschenen de eerste rijders aan de start.

De eindstrijd in de Specials Internationals was rood, wit, blauw gekleurd met drie Nederlanders, Jannick de Jong, Mark Stiekema en Dirk Fabriek op het podium. Ook clubrijdster, Harriet Zwiers, reed een goede race in de Powergirls en eindigde als eerste.

In de zijspanklasse verschenen veertien combinaties aan de start, waarbij de race werd gewonnen door William Matthijssen en Nathalie Stellingwerf. De cross klassen, ST1 en ST2, werden gewonnen door Ruben de Jong en Mark Helmhout. De MAC van Dedem kan terug kijken op een succesvolle 61e editie van de Internationale Bouwbedrijf Beverwijk Grasbaanraces.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.