golden oldies volco kampioen

Het vijfde damesteam van volleybalvereniging VOLCO uit Ommen is zaterdag 13 april kampioen geworden. Drie punten waren nog nodig om het kampioenschap in eigen huis veilig te stellen. Door Set-Up Balkbrug met 3-1 te verslaan voldeden de dames aan de opdracht en kon het feest beginnen.

Dames 5 van VOLCO, gesponsord door Time Out Sport Jack Hutten, heeft zaterdag de kroon gezet op een zeer succesvol volleybalseizoen. Met nog één wedstrijd te gaan wisten de dames afgelopen zaterdag het kampioenschap in de derde klasse al binnen te halen. Het was een spannende strijd, waarin Set-Up even roet in het feestmaal dreigde te gooien van de Ommer volleybalsters. Balkbrug begon heel voortvarend aan de eerste set, terwijl VOLCO schijnbaar last van kampioenskoorts had. De Ommer dames herstelden echter tijdig en wisten deze en ook de tweede set naar zich toe te trekken. In de derde set, de set waarin de beslissing kon vallen, sloeg de koorts wederom toe. Set-Up maakte hier listig gebruik van en legde beslag op deze set. In de vierde set moesten de dames van VOLCO laten zien dat ze hun ‘mannetje’ staan en dat deden ze, door de set overtuigend te winnen. Het kampioenschap was een feit en het feest barstte los.

“Een mooi cadeautje voor onze jubilerende vereniging”, zegt aanvoerster Greetje Leuninge. “Wat een super seizoen hebben we gehad. We spelen al jarenlang met elkaar, de sfeer is zowel in als buiten het veld uitstekend. Daarin schuilt waarschijnlijk onze grote kracht. Maar wat zeker ook heeft geleid tot dit kampioenschap is de onverwoestbare inzet van onze trainster-coach Marian Harmsen. Zij weet ons al meer dan 15 jaar scherp te houden. Echt geweldig! We hebben uitgerekend dat de gemiddelde leeftijd van ons team 50,08 jaar is en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen”, waarschuwt de nog nagenietende aanvoerster. De dames zijn ongeslagen kampioen geworden en hebben zich dit seizoen nog één doel gesteld; ook de laatste wedstrijd winnen, wederom tegen Set-Up Balkbrug. Dat gebeurde en dus zijn de Golden Plies van Volco ongeslagen kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.