Home / archiefcentraal / geslaagde afsluiting topchef bij smon welzijn

geslaagde afsluiting topchef bij smon welzijn

Tien weken lang hebben de elf jonge deelnemers van SMON’s TopChef in Nieuwleusen geoefend om zelf maaltijden te bereiden bij de kooklessen tijdens TopCchef. Op donderdag 4 april mochten zij zelf koken en serveren tijdens de openstelling van het ‘Top chef Restaurant’, waar alle ouders, broertjes en zusjes konden genieten van een driegangenmenu.

Na afloop kregen de deelnemers een groot applaus en namen zij het welverdiende TopChef Certificaat, een receptenboek en een koksmuts in ontvangst. De jonge TopChefs hebben bewezen dat ze, onder begeleiding, een geweldig menu kunnen serveren!

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.