Home / archiefcentraal / formido jeugdvoetbaltoernooi met 176 teams

formido jeugdvoetbaltoernooi met 176 teams

De stichting Voetbaltoernooien Dedemsvaart (SVtD) houdt op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013 een groots opgezet jeugdvoetbaltoernooi op sportpark De Boekweit in Dedemsvaart. Het wordt de zesde editie van het toernooi waaraan sponsor Formido Dedemsvaart in 2008 haar naam gaf.

Het toernooi heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. “Deelnemende verenigingen komen graag naar Dedemsvaart en melden zich vaak direct na afloop van het toernooi al weer aan voor de volgende editie”, zegt Henk-Jan Kienhuis. Uit de op de website van de stichting geplaatste deelnemerslijst blijkt dat de deelnemers uit alle windstreken komen. Opvallende namen zijn ASC Nieuwland (Amersfoort), De Volewijckers (Amsterdam), NVC (Naarden) en het Duitse SC Wiedenbrück 2000. Ook de regionale voetbalverenigingen zoals HHC Hardenberg, Den Ham, USV, Raalte en het Hoogeveense De Weide zijn goed vertegenwoordigd. Kienhuis: “En vanzelfsprekend neemt de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart met een groot aantal teams deel aan ons toernooi.” JVC Dedemsvaart is ontstaan na het proces van de samenvoeging van de jeugdafdelingen van SV Dedemsvaart en SCD ’83.

Het toernooi is voor F-, E-, D-, C-, B- en A-teams. De E- en F-teams spelen op zaterdag 1 juni; de D-teams op zondagmorgen 2 juni en de C-, B- en A-teams (jongens en meisjes) op zondagmiddag. Zaterdagochtend begint het toernooi om 08.30 uur en zaterdagmiddag om 13.30 uur. De D-pupillen beginnen zondagmorgen om 08.30 uur en de C-, B- en A-jeugd beginnen hun wedstrijden op zondagmiddag om 13.30 uur.

Inschrijving is nog mogelijk, zie www.svtd.nl voor meer informatie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.