Home / archiefcentraal / flinke opkomst alv gemeentebelangen

flinke opkomst alv gemeentebelangen

De vergadering werd voorafgegaan door een rondleiding door de 8500 m2 grote kas met vele soorten perkplanten. Jolande Onderdijk vertelde de leden over alle ins en outs van dit voor Dalfsen bijzondere en unieke bedrijf. Ze hebben bijvoorbeeld een speciale manier van kweken, waardoor de planten goed worden afgehard en ze straks in de tuin langer bloeien. De planten vinden hun weg in de gehele regio, via de handel en veilingen in Eelde en Ede. Ook particulieren kunnen hier hun perkgoed kopen.

Aansluitend vond op het bedrijf de ledenvergadering plaats. De leden gingen akkoord met voorstel dat in het komende verkiezingsjaar geen mutaties in het bestuur te laten plaatsvinden.

Penningmeester Piet Minneman kon een positief resultaat laten zien, zodanig dat met vertrouwen de activiteiten voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen tegemoet kunnen worden gezien. De kascommissie bij monde van Evert Jan Hof adviseerde de vergadering het bestuur decharge te verlenen wat met applaus werd bevestigd.

Voorzitter Hans de Boer kon meedelen dat de procedure voor Gemeentebelangen dit jaar al van start gaat. De gemeenteraadsverkiezingen vinden in maart volgend jaar plaats. Verder was er alle ruimte voor de raadsleden, onder aanvoering van fractievoorzitter Jos Ramaker om over hun activiteiten voor de gemeente Dalfsen te vertellen. Wethouder Klaas Agricola stond uitvoering stil bij alle onderwerpen waar hij zoal mee te maken heeft. Dit leidde ook tot discussies, bijvoorbeeld over de woningbouw in Dalfsen.

Na de sluiting was er nog volop gelegenheid om met de raadsleden, de wethouder en onderling van gedachten te wisselen, waar dan ook uitvoerig gebruik van werd gemaakt.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.