Home / archiefcentraal / flash mb2 kampioen

flash mb2 kampioen

Het MB2-team van volleybalvereniging Flash Nieuwleusen is zaterdag 20 april kampioen geworden. Het team speelde afgelopen seizoen in de meisjes B jeugdklasse (NO) en heeft bij meerdere wedstrijden het maximaal te behalen punten binnengehaald. Ze zijn dan ook overtuigend kampioen geworden. Ze werden vanuit de vereniging gefeliciteerd door middel van een medaille en bloemen. Tevens werden ze gefeliciteerd en in de bloemetjes gezet door hun sponsor, vader en zoon De Boer van GAP.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.