fc twente trainer jansen op bank bij regioteam

In overleg met de trainers van de vijftien gemeentelijke voetbalclubs wordt de selectie van het Regioteam gemeente Hardenberg samengesteld. In principe leveren de clubs één speler voor het Regioteam. Ook de topscorer van de gemeente Hardenberg wordt opgenomen in de selectie. Dat betekent dat de club van de topscorer wordt vertegenwoordigd door die speler. Bruchtervelder Martijn Huisjes voert momenteel de ranglijst aan, maar de concurrentie komt steeds dichterbij. Behalve een plaats in de selectie ontvangt de topscorer ook een fraaie door Boom regionale uitgevers beschikbaar gestelde bokaal. Michel Jansen, sinds kort de hoofdtrainer van eredivisionist FC Twente, is al vanaf de start één van de coaches van het Regioteam zijn. De andere coach is Gert Heerkes.

In overleg met de vijftien clubtrainers worden de spelers geselecteerd. “De aanmeldingen van de trainers stromen binnen. Enkele trainers moeten nog reageren, maar het loopt prima”, aldus Gert Heerkes. Volgens Heerkes hebben de spelers Roy Jurgens (HZVV), Frank Redder (Alcides) en Menno Heerkes (SC Heerenveen) al positief gereageerd op de uitnodiging om als gastspeler voor het Regioteam uit te komen. Gastspelers zijn spelers die een relatie hebben of hebben gehad met één van de vijftien gemeentelijke voetbalclubs of met de gemeente Hardenberg.

Behalve de twee genoemde coaches, bestaat de staf van het Regioteam verder uit Evan Reinders (fysiotherapeut), Jan Seinen (medische verzorging), Johan Gaasbeek (organisatie/teammanagement) en Hans Heering (PR).

Het team wordt dinsdagavond 21 mei om 19.30 uur gepresenteerd in clubhuis De Noppenveste op sportpark Noppenweide in Bruchterveld. “Bij Bruchterveld zijn wij enthousiast bezig met de voorbereidingen”, zegt mede-organisator Bert Lennips namens de 45-jarige voetbalvereniging Bruchterveld. “Wij willen alle ondernemers uitnodigen voor een mooie wedstrijd en om elkaar op ons sportpark te ontmoeten.” De wedstrijd tussen het Regioteam en HHC Hardenberg wordt dinsdag 28 mei 2013 gespeeld. De aftrap is om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.