eerde trakteert op studiebeurzen

Wie jarig is trakteert. De Internationale School Eerde verblijdde vrijdagochtend de directeuren van het regionale Vechtdal College en het Zwolse Carolus Clusius College met een studiebeurs van 13.500 euro.

Hiermee kunnen twee afgestudeerde havisten van de twee scholen de tweejarige International Baccalaureate(IB)-opleiding volgen op Eerde.

De school viert dit jaar dat ze inmiddels al dertig jaar deze topopleiding aanbiedt aan studenten van over de hele wereld. De IB-opleiding opent de deur naar alle universiteiten ter wereld. In totaal geeft de Internationale School dit jaar tien van deze studiebeurzen weg.

De traktatie markeert een nieuwe stap in de samenwerking tussen de Internationale School Eerde, het Vechtdal College – dat veel nadruk legt op internationale uitwisseling – en ‘wereldschool’ Carolus Clusius College. De Ommer onderwijswethouder Ko Scheele overhandigde de twee studiebeurzen aan locatiedirecteur Aart van ’t Veldt van het Vechtdal College en mede-directeur Van der Zwan van het Carolus Clusius College in Zwolle. “Ontdek de wereld, dan ontdek je jezelf,” gaf Scheele mee aan de leerlingen van de drie scholen die bij de uitreiking aanwezig waren. “Wat zijn wij daarom blij met de aanwezigheid in onze gemeente van de Internationale School Eerde en het Vechtdal College.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.