een podiumplaats voor ten kate team tijdens wk superbike

Vrijdag ging Leon Haslam op het natte asfalt onderuit waarna in het ziekenhuis in Groningen een dubbele beenbreuk werd geconstateerd. Vlak voor de eerste race in Assen kon het publiek op het grote schermen zien hoe de Engelsman werd teruggevlogen naar Londen om daar verder behandelt te worden. De verwachting is dat de Engelsman drie maanden is uitgeschakeld.

Het was dus aan Jonathan Rea om de kleuren van het de Pata Honda ten Kate racing team voorin te laten zien. De eerste race werd goed afgesloten, door als best of the rest achter winnaar Tom Sykes te finishen.

In tweede race zagen de coureurs wederom Sykes wegrijden nu in het gezelschap van Laverty. Rea kon het tweetal niet bijhouden en moest genoegen nemen met de strijd om de derde plaats. Ook hiervoor kwam hij net iets tekort, op de streep werd hij op 0,42 seconde geklopt. Een tweede en vierde plaats dus voor het Nieuwleusense superbike team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.