Home / archiefcentraal / dorcas houdt weer kledinginzameling

dorcas houdt weer kledinginzameling

Dorcas zamelt dinsdag 23 en woensdag 24 april kleding in voor mensen in Oost-Europa. Op dinsdagmiddag 29 januari en woensdagmiddag 30 januari is er weer gelegenheid om overtollige, schone en hele, kleding in te leveren. Dit kan van 13.30 tot 15.30 uur bij het depot aan de van Ruisdaelstraat 31 in Ommen.

Er wordt verzocht buiten deze uren geen spullen neer te zetten. Ook goede schoenen, huishoudtextiel, breiwol en mobieltjes zijn welkom. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen met Dorcas Werkgroep Ommen 0523 676238 of 0572 331281.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.