donna opent winkel in ommen

DONNA, de lifestyle & fashion accessoire winkel van Ommen opent haar deuren op het Kerkplein 17. Dat gebeurt op vrijdag 26 april.

Bij DONNA slaagt iedere vrouw die houdt van modeaccessoires met een eigen stijl. Basic, stoer en tijdloos. Of juist apart, vrouwelijk of vernieuwend. Ook voor leuke woonaccessoires en gadgets ben je bij DONNA op het Kerkplein aan het juiste adres.

Het gezicht achter DONNA Lifestyle & Fashion Accessoires is Mechteld van de Kamp. Zij combineert haar gevoel voor mode en styling met een passie voor bijzondere materialen en eigentijdse ontwerpen. Met deze passie koopt zij een bijzondere collectie accessoires in. Doordat er met enkele stuks wordt gewerkt blijft de collectie exclusief en wisselt de collectie snel.

Bijzondere merken, gestructureerde inrichting waarbij op kleur wordt gewerkt, prettige muziek en vriendelijke bediening zijn de hoofdingrediënten die er voor zorgen dat iedereen die bij DONNA binnenstapt zich op zijn of haar gemak voelt. Meer informatie www.donna-ommen.nl of info@donna-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.