donatie van damito voor imminkhoeve

De avond was georganiseerd voor alle vrijwilligers die tijdens de Damito van 28 februari tot en met 2 maart hun beste beentje hebben voorgezet. Deze consumentenbeurs kan één keer in de drie jaar worden gehouden met behulp van een groot aantal vrijwilligers. Als bedankje waren ze uitgenodigd in het Laarhuis, één van de accommodaties van de Imminkhoeve in Ommen.

Op deze vrijwilligersavond werd de opbrengst ook kenbaar gemaakt aan de vrijwilligers. Net als Ron Koopmeiners en het bestuur van de Imminkhoeve waren zij zeer verrast door de hoogte van het bedrag: 47.500 euro. Dit wordt besteed aan hulpmiddelen en faciliteiten die het mogelijk maken dat ouderen en mensen met een beperking kunnen genieten van een vakantie op één van de locaties van de Imminkhoeve. Mede door de gift van de stichting Damito blijft voor deze mensen de Imminkhoeve het vakantieoord bij uitstek.

Hiermee geldt ook voor de Imminkhoeve ‘Het goede blijft’. Dit was het thema dat verbonden was aan de Damito 2013, destijds gekozen vanwege het zestigjarig bestaan van de Dalfser Middenstandstentoonstelling.

Directeur Ron Koopmeiners liet weten dat de opbrengst een heel goede bestemming krijgt en aangenaam verrast te zijn door hoogte van het bedrag. Hij prees de inzet van alle vrijwilligers en de goede sfeer waarbinnen alles werd georganiseerd en de gezelligheid op de beurs zelf.

Op website www.damito.nl staan veel foto’s en andere informatie van de beurs die over een kleine drie jaar, in het voorjaar van 2016, weer wordt georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.