derian reinders grote man in kloosterhaar

Derian Reinders hijgt Erik Drenthen bij Kloosterhaar in de nek wat betreft de topscore lijst. Zaterdag twee maal en maandag ook weer één keer. Kloosterhaar won met 3-1 van Gramsbergen en doet weer volop mee in de vreemde derde klasse C. Iedereen kan van iedereen winnen en verliezen. Kloosterhaar stijgt nu weer naar plek drie terwijl Gramsbergen alleen maar naar onder gaat kijken.

Reinders was na een kwartier veel te snel voor Peters en met een mooie kapbeweging zette hij de hele verdediging te kijk. Ze keken bij Gramsbergen allemaal naar elkaar en Stan Ravenhorst liep de bal in het doel.

Niet veel later was Reinders die een vrije trap in de bovenhoek schilderde. Albert Veldsink met zijn kanarie gele outfit kon er naar fluiten.

Zeven minuten later zette Reinder met een subtiele voetbeweging Silas Prijs vrij voor het doel. Die kiezelde de bal steenhard onderkant lat er in.

Na rust drong Gramsbergen we aan, maar de overtuiging ontbrak. Reinders bleef een plaag voor de verdediging van Gramsbergen.

Een schot zeilde net over de kruising en Veldsink had geluk dat de bal tussen zijn benen door op de lijn bleef liggen.

Bart Wind mocht in blessure tijd de eer redden, maar Kloosterhaar won verdiend dankzij uitblinker Derian Reinders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.