Home / archiefcentraal / de polhaar viert 40 jarig jubileum juf thea

de polhaar viert 40 jarig jubileum juf thea

Thea Dheere vierde vorig week haar veertigjarig jubileum als leerkracht groep 3 van de Polhaar in Dalfsen. ’s Morgens werd ze feestelijk onthaald door de kinderen met muziek en ter ere van haar werd een schoollied gezongen waarmee de feestdag werd geopend.

Veertig jaar met plezier werken in het onderwijs en garant staan voor een stukje gedegenheid en kwaliteit, is zeker een feestje waard en dat hebben de leerlingen en collega’s laten merken. De morgen stond in het teken van de uitvoering van een medley voor de juf en een creatieve opdracht om zelf iets te maken als blijvende herinnering. De dag werd afgesloten met een receptie voor ouders.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.