Home / archiefcentraal / de olmen viert 5 jarig bestaan zondagsoos

de olmen viert 5 jarig bestaan zondagsoos

De zondagmiddagsoos in de Olmen vierde zondag 7 april haar vijfjarig bestaan. Dit is gevierd door bezoekers en gastdames van de soos. Gastdame mevrouw Ringeling: “Het was een hele gezellige dag. Alle gastdames van de zondagmiddag soos waren aanwezig. We hebben gezamenlijk thee gedronken en hebben daarna spellen gespeeld. Ik raad mensen aan om eens vrijblijvend te deel te nemen aan activiteiten in de Olmen, er is voor ieders wat wils.”

Coördinator Marleen Schömaker: “Soms zijn de zondagen lange dagen omdat, in tegenstelling tot op doordeweekse dagen, er niet veel activiteiten zijn. Daarom is Landstede Welzijn vijf jaar geleden gestart met de openstelling van de soos op zondagmiddag en het blijkt een succes.”

Wie op de zondagmiddag graag even een praatje wil maken, een kopje koffie wil drinken of een spelletje wil doen, is vanaf 14.30 uur van harte welkom in de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen. In de Olmen kunnen senioren door-de-weeks ook terecht voor diverse activiteiten zoals bingo, computerinloop, gymnastiek, houtsnijden, soos met gelegenheid voor een warme maaltijd na afloop en nog veel meer.

Voor meer informatie 0529-434570 of bezoek het spreekuur in de Olmen op donderdag tussen 10.00 tot 11.00 uur.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.