Home / archiefcentraal / de kleine wolf derde beste europese camping

de kleine wolf derde beste europese camping

Camping De Kleine Wolf in Ommen is door het Duitse campingtijdschrift Caravaning uitgeroepen tot derde beste camping in Europa. Daarmee is het de hoogste genoteerde Nederlandse camping in de lijst. Het blad roemt De Kleine Wolf omdat het een familiecamping is met veel zwem- en spelmogelijkheden.

De lijst is gebaseerd op de 144 beste campings die door de ANWB en de ADAC zijn geselecteerd. Caravaning keek ook nar de mening van de consument via de websites camping.info, zoover.com en www.eurocamping.eu en stelde zo de top 10 vast.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.