d66 vechtdal doet mee aan verkiezingen

De leden van D66 Vechtdal hebben unaniem besloten deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

D66 is nu al vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Ommen en bezet daar twee zetels. Dalfsen en Hardenberg hebben inmiddels al wel een schaduwfractie, maar zitten nog niet in de raad. Daar hopen de leden nu verandering in aan te brengen door deel te nemen aan de verkiezingen die in maart 2014 worden gehouden.

D66 is in Ommen al meer dan 30 jaar vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Dalfsen en Hardenberg hebben zich daar nu bijgevoegd en willen in 2014 eveneens één of meerdere raadszetels zien te bemachtigen. Dit willen zij bewerkstelligen door actief het gedachtengoed van D66 uit te dragen, met thema’s en standpunten die of voor het gehele Vechtdal gelden of juist sterk plaatselijk zijn gericht.

Belangrijke thema’s voor de partij zijn bijvoorbeeld duurzame energie, grondpolitiek, maar ook goed en bereikbaar regionaal onderwijs, vernieuwing in zorg en welzijn en een goed ondernemersklimaat dat zorgt voor werkgelegenheid. Al die thema’s dragen eraan bij dat de leefbaarheid van de regio behouden kan blijven. “D66 Vechtdal zal haar blik vooruit werpen, op de manier die van D66 verwacht mag worden: op inhoud, betrokken en pragmatisch,” aldus de woordvoerder.

Tijdens de ledenvergadering waren naast de vaste leden, ook zes nieuwe leden aanwezig. De nog jonge afdeling kent daarmee een behoorlijke ledengroei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.