Home / archiefcentraal / coach portengen langer bij sercodak

coach portengen langer bij sercodak

Landskampioen SERCODAK Dalfsen en trainer Peter Portengen hebben dit weekend hun succesvolle samenwerking met 1 jaar verlengd. Portengen is sinds 2011 in dienst. Hij won vorig seizoen met SERCODAK Dalfsen al de Landstitel, Beker en de Supercup. Hij is ook dit seizoen met zijn team nog op koers om de Landstitel en Beker te continueren. De Supercup werd in september al gewonnen. Het zou voor het 3e jaar op rij zijn dat de ploeg uit Overijssel de Landstitel wint.

“We zijn erg tevreden over de samenwerking met Portengen,” licht manager Rene Cloo de keuze van Stichting Tophandbal Dalfsen toe. “Niet alleen omdat er veel prijzen worden behaald, maar vooral omdat alle speelsters zich meer dan goed ontwikkelen. Voor de continuïteit en stabiliteit zijn we daarom ook gelukkig dat we dit weekend er samen met Peter zijn uitgekomen. Nu kunnen we onze visie voor de komende jaren verder uitbouwen en weer proberen om extra stappen te maken. Daarbij is veel ruimte voor speelsters die zich graag willen ontwikkelen. We hebben een goed programma met een goede technische- en begeleidingstaf. Speelsters die iets willen en in zichzelf willen investeren bieden we een volledig programma.” Ook teambegeleider Jerry van Koppenhagen heeft te kennen gegeven nog een jaar door te gaan.

SERCODAK Dalfsen speelt op 10 april in Geleen de halve finale in de Beker tegen V&L. De Bekerfinale wordt gespeeld op Hemelvaartsdag, 9 mei om 13:30 in Almere.

Op 27 april (in Dalfsen) en 11 mei (in Amsterdam) spelen ze de eerste 2 wedstrijden om de Landstitel tegen Succes Schoonmaak VOC Amsterdam. Een eventuele derde wedstrijd wordt gespeeld op 26 mei 2013 in Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.