Home / archiefcentraal / cda dalfsen in gesprek over buitengebied

cda dalfsen in gesprek over buitengebied

De CDA-fractie van Dalfsen gaat op woensdag 10 april in gesprek met belanghebbenden over het nieuwe bestemmingsplan voor het buitengebied in de gemeente Dalfsen.

Voor de (toekomstige) uitbreidingsplannen en aanpassingswensen van ondernemers en woonwensen van bewoners is dit bestemmingsplan cruciaal. Daarom wil het CDA precies weten hoe haar eigen achterban en ook anderen over het nieuwe ontwerpvoorstel denken. Het ontwerp is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl of www.dalfsen.nl.

Niet alleen CDA-leden worden van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen, iedereen is van harte welkom. De locatie is: Landjuweel De Hoeven, Middenweg 4, 7722 XK te Dalfsen. De ontvangst is vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur. Het wordt op prijs gesteld als u zich vooraf aanmeldt. Dat kan bij de fractiesecretaris Janine Schiphorst-Kijk in de Vegte op j.schiphorst@dalfsen.nl of 06-45400201.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.