Home / archiefcentraal / beweeg je fit tijdens de nationale sportweek

beweeg je fit tijdens de nationale sportweek

De Trefkoele omtoveren tot een overdekte speelhal. Dat is het idee van de nationale sportinstuif op woensdag 24 april in de Nationale Sportweek. Op deze middag kunnen kinderen zich twee uur lang uitleven tijdens verschillende sportactiviteiten.

In de week van 20 tot en met 27 april vindt de Nationale Sportweek plaats. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland de breedtesport in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. “Als gemeente vinden wij het belangrijk actief te zijn in deze week. Wij willen de kinderen graag naast de reguliere sportactiviteiten, Sports4Kids en sportdagen wat extra’s aanbieden op het gebied van sport en bewegen.”

De nationale sportinstuif vindt plaats op woensdagmiddag 24 april van 13.30 tot 15.30 uur in sporthal de Trefkoele in Dalfsen. Alle kinderen van de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente Dalfsen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich daar op allerlei manieren uitleven. Zo zijn er onder andere volgende spectaculaire attracties: een tumblingbaan, stormbaan, voetbalboarding, tafeltennistafels, freerun parcours, circus en nog veel meer.

De kinderen mogen vrij inlopen en het is geheel gratis! Wij hopen als organisatie van de nationale sportinstuif veel kinderen terug te zien op deze sportieve middag.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.